• Author
  Posts
 • #4678

  Cosmin.Alex
  Participant

  Detin un VW Polo adus din Italia , inmatriculat acum 2 ani de zile in Romania, din cauza faptului ca am 22 de ani , asigurarea pe 6 luni ma costa aprox. 600 ron la Carpatica si de la 1000 ron in sus la alte companii de asigurari. De aceea vreau sa trec masina pe numele mamei sau a tatalui ! Ce si cat implica aceasta operatiune ?

  Multumesc !

 • #4682

  Carmen Dinu
  Keymaster

  Pentru a putea inmatricula masina pe numele unuia dintre parinti, trebuie ca masina sa devina proprietatea acestuia. Drept urmare, trebuie sa existe un contract de vanzare – cumparare intre dvs si parintele dvs, urmand ca toate procedurile de inmatriculare sa fie facute in numele parintelui.

 • #4684

  iulian.purcareata
  Participant

  eu vreau sa trec pe numele parintilor mei un logan care este acum inscris pe numele sotiei, pentru ca nu il mai folosesc eu si cel mai important costul asigurarii RCA. intrebarea mea este: atunci cand merg la politie sa schimb priprietarul ma intreaba de taxa pt. “timbru magic” :) care nu stiu daca a fost platita, recuperata…

  multumesc

 • #4739

  strumpfu
  Participant

  Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii referitoare la achizitionarea unei Opel Astra break 2004 cu taxa de mediu, platita si nerecuperata si inmatriculata pe Judetul Vaslui…. pe care as dori s-o cumpar pe data de 27.06.2014 (Vineri). As dori sa stiu care sunt pasii pe care ar trebui sa-i fac, la achizitionarea autoturismului si cum trebuie procedat odata cu semnarea contractului de vanzare cumparare. Cu ce acte trebuie sa ma intorc din Vaslui, daca vanzatorul doreste sa-si pastreze numerele …. si care sunt pasii ce trebuiesc facuti acolo si la revenirea in Bucuresti (eu locuiesc in sectorul 3). M-ar interesa cum vin cu masina de acolo (daca vanzatorul doreste pastrarea numerelor), daca trebuie sa platesc vreo asigurare tip rca,rovigneta sau altele, acolo in Vaslui. Ce trebuie facut odata ce am ajuns in Bucuresti.Cu multumiri din suflet, stima si respect!

You must be logged in to reply to this topic.