• Author
  Posts
 • #3045

  nicoleta

  am pierdut cartea masinii, mai am doar o copie la ea! de unde pot sa obtin din nou originalul?? il pot obtine pe baza copiei?

 • #3071

  Carmen Dinu
  Keymaster

  Veti putea obtine un duplicat al cartii de identitate in felul urmator: mergeti la RAR, obtineti un formular cu care mergeti apoi la Monitorul Oficial (trebuie sa dati anunt de pierdere a originalului si sa cumparati exemplarul din Monitor in care apare anuntul) si la Serviciul de Inmatriculari pentru a obtine o viza pe formularul de la RAR, dupa care va intoarceti la Registrul Auto Roman pentru eliberarea duplicatului.

  • #3075

   nicoleta

   Multumesc pentru raspuns!! Puteti sa va ocupati voi de asta? Cam cat timp ar dura? Vreau sa vand masina (asa am si realizat ca nu mai am cartea in original) si sunt un pic presata de timp…

 • #3109

  Carmen Dinu
  Keymaster

  Sigur, ne putem ocupa, procedura dureaza 2-3 zile (din pacate doua zile se pierd cu anuntul privind pierderea originalului, in Monitorul Oficial). Mentionam ca daca masina este inmatriculata pe o persoana fizica, aceasta va trebui sa intocmeasca o procura notariala pentru a ne putea ocupa de obtinerea duplicatului.

You must be logged in to reply to this topic.