Calculator taxe inmatriculare auto 2014

Acest calculator de costuri, acte si taxe de inmatriculare auto este unicul calculator de acest gen!

Avand in vedere confuzia generata de faptul ca taxele, procedurile si costurile de inmatriculare auto variaza de la caz la caz (in functie de locul si modalitatea de dobandire, capacitatea motorului, greutatea masinii etc), am considerat necesar sa va oferim acest calculator al taxelor de inmatriculare, tocmai pentru a va usura misiunea intelegerii procesului de inmatriculare. Taxele de inmatriculare auto calculate sunt conform cu legislatia in vigoare in 2014.

Practic, va punem la dispozitie toata experienta noastra, acumulata in peste 9 ani de activitati de inmatriculare, pentru a putea estima cat mai precis TOATE documentele necesare, costurile aferente si taxele ce trebuie achitate in cadrul procedurii de inmatriculare pentru autoturisme, in Romania.

Aceasta pagina nu reprezinta un calculator al taxei de timbru auto, ci un calculator al tuturor costurilor si taxelor de inmatriculare. Pentru a calcula valoarea timbrului auto, accesati calculatorul de timbru auto 2014.

Chestionarul de mai sus acopera cele mai frecvent intalnite scenarii privind inmatricularea unui autoturism in Romania: achizitia unei masini deja inmatriculata in Romania, importul uneia din afara Uniunii Europene, achizitia unei masini din alta tara membra UE, dobandirea la finalul unui contract de leasing, dobandirea prin mostenire etc.

In cazul in care situatia masinii dvs nu se regaseste in nici unul din scenariile posibile de mai sus, puteti publica un comentariu mai jos sau ne puteti contacta pentru a va oferi consultanta gratuita.

Acest calculator al taxelor de inmatriculare este dezvoltat si pus la dispozitia dvs gratuit.

Ajutati-ne sa il facem cunoscut distribuindu-l prietenilor dvs, folosind butoanele de mai jos.
Va multumim!

Comentarii