Servicii radieri autovehicule

Oferta noastra cuprinde servicii de radieri auto complete, respectiv efectuarea in favoarea d-voastra a tuturor etapelor ce trebuie parcurse in vederea radierii unui autovehicul, indiferent ca este vorba despre o masina pe care doriti sa o scoateti definitiv din circulatie sau doar o intrainati catre alta persoana.

In acest sens asiguram preluarea documentelor din partea d-voastra, indeplinirea tuturor formalitatilor, intocmirea tuturor documentelor necesare in vederea efectuarii radierii, predarea documentelor catre cumparatorul masinii (in cazul transferului de proprietate) sau catre d-voastra (in cazul radierii definitive din circulatie).

Ne ocupam si de cazurile in care radierea devine obligatorie, spre exemplu vehicule dezmembrate, casate sau predate catre diferite unitati specializate in vederea dezmembrarii, vehiculele care se scot definitiv din Romania sau vehicule care au fost declarate furate.

Apeland la serviciile noastre de radieri auto scapati de drumuri, de cozi, de nervi si de zile pierdute pe la tot felul de institutii.

Tel: 031-4322567
Email: contact@servicii-inmatriculare.ro

Oferta noastra cuprinde, de asemenea, preluarea documentelor, pregatirea dosarelor si formularelor ce trebuie intocmite pentru fiecare institutie in parte, achitarea tuturor taxelor aferente, precum si predarea catre d-voastra a actelor ce atesta radierea din circulatie a autovehiculului.