inscrieri auto

Inscrieri auto in circulatie – informatii, reprezentare

Inscrieri auto in Bucuresti si Ilfov

De ce sa pierdeti timpul cu inscrierea autovehiculului d-voastra in circulatie? Fie ca ati achizitionat un automobil din Romania, fie ca ati mostenit un autovehicul sau ati cumparat unul din strainatate, compania noastra ofera consultanta gratuita si servicii complete de inmatriculare pentru autovehiculele ce urmeaza a fi inscrise in circulatie in Bucuresti sau Ilfov.

Va putem reprezenta pentru a inscrie autovehiculul d-voastra la toate institutiile necesare inmatricularii:

 • inscrierea la Directia Taxe si Impozite Locale de care apartineti;
 • verificarea, plata si inscrierea platii timbrului de mediu la Directia ANAF de care apartineti;
 • inscrierea autovehiculului in circulatie, la Directia Inmatriculari Auto;
 • optional, va putem insoti in vederea autentificarii / omologarii autovehiculului la Registrul Auto Roman.

Toate aceste proceduri de inscriere auto insumeaza cel putin 6-7 drumuri pentru inscrierea autovehiculului si plata diverselor taxe, plus multe formulare de completat!

Va putem scuti de toate acestea, pentru numai 300 de lei. Tel: 031-4322567

Cum procedam pentru a incepe inscrierea in circulatie?

Extrem de simplu: ne contactati, ne asiguram ca dispuneti de toate actele necesare inceperii inscrierii auto, apoi ne intalnim pentru a prelua documentele (in baza unui proces verbal) in vederea inceperii procesului de inmatriculare.

In cazul persoanelor fizice, vom avea nevoie de o procura notariala din partea d-voastra, pentru a va putea reprezenta in vederea inscrierii. In cazul persoanelor juridice avem nevoie doar de o delegatie din partea companiei d-voastra.

Toata procedura de inscriere auto dureaza aproximativ o saptamana, din momentul verificarii autovehiculului la Registrul Auto Roman. In toata aceasta perioada veti putea circula cu autovehiculul, cu exceptia unui interval de cateva ore in cazul in care trebuie sa schimbam numarul de inmatriculare curent.

La finalizarea inscrierii auto va inmanam toate documentele autovehiculului si chitantele pentru taxele platite in numele d-voastra.

 • virgil

  am un golf 3 adus din germania si as dori sa ii scot numere rosii,masina a fost radiata din germania numai are numere,ce acte trebuie sa va inmanez pentru a continua procedura de scoatere de numere rosii?mentionez ca nu am nici un act de vanzare cumparare.

  • http://www.servicii-inmatriculare.ro/ Servicii Inmatriculare Bucures

   Nu puteti intreprinde nici o operatiune de inmatriculare in lipsa unui document care sa ateste achizitia masinii (contract de vanzare – cumparare, factura etc).

 • Danutz Buze

  buna ziua…as dori niste informatii…am cumparat un bmw din italia si nu stiu absolut nimic despre taxe si plati ce trebuie facute…imi puteti spune cam cat ma costa sa fie totul in regula?vreau sa stiu tot ce am de plata.este un bmw 318i din 2002.va multumesc.

 • http://www.servicii-inmatriculare.ro/ Servicii Inmatriculare Bucures

  Pentru achizitiile intracomunitare de autovehicule second-hand, nu platim TVA statului roman. Ca sa se incadreze la second-hand, masina trebuie sa aiba mai mult de 6000 de km la bord si sa fi trecut mai mult de sase luni de la prima inmatriculare in tara de provenienta.
  Toate cele bune!