Inmatriculari auto fara batai de cap!

Oferta noastra cuprinde servicii de inmatriculari auto complete, respectiv efectuarea in favoarea d-voastra a tuturor etapelor ce trebuie parcurse in vederea inmatricularii unui autovehicul, indiferent ca este vorba despre o masina noua sau cumparata la mana a doua, inmatriculata deja in Romania sau care urmeaza sa fie inscrisa in circulatie pentru prima data in tara noastra, aflata la inceput de contract de leasing sau la final.

Va puteti baza pe experienta noastra de peste 9 ani in inmatriculari auto, pentru a evita situatiile neplacute ce pot aparea in cadrul acestei proceduri.

Indeplinim toate procedurile necesare inmatricularii autovehiculului

Serviciile noastre de inmatriculari auto va scapa de frustrarile la care sunteti supusi alergand de la institutie la alta pentru completarea dosarului de inmatriculare! Va propunem in schimb sansa de a lucra cu profesionisti, in primul rand, dar mai ales cu oameni binevoitori, care sunt dispusi sa stea la dispozitia d-voastra inca de la preluarea documentelor si pana la finalizarea serviciilor de inmatriculare auto catre d-voastra.

 • Consultanta pre-inmatriculare

  Ne asiguram ca primiti toate actele necesare inmatricularii autovehiculului, din partea vanzatorului. Va oferim consultanta in privinta redactarii contractului de vanzare – cumparare si calculam totalul taxelor auto ce vor trebui sa fie achitate, in vederea inmatricularii.

 • Asistenta R.A.R.

  Asiguram asistenta la Registrul Auto Roman, pentru efectuarea omologarii (pentru masinile care se afla la prima inmatriculare in Romania si pentru care este necesara efectuarea omologarii si implicit emiterea cartii de identitate a acestora) sau a autenticitatii (pentru masinile care trec prin procesul de transfer de proprietate).

 • Taxe si Impozite

  Va reprezentam la Administratia Financiara, pentru obtinerea deciziei privind calculul timbrului de mediu si implicit pentru plata acestuia.

  Inscriem masina la Administratia Publica Locala in vederea impozitarii si implicit platim impozitul aferent autovehiculului in cauza.

  Achitam, in numele d-voastra, toate celalalte taxe necesare finalizarii procedurii de inmatriculare auto.

 • Serviciul Inmatriculari

  Depunem dosarul de inmatriculare la Serviciul de Inmatriculari Auto, efectuam plata numarului de inmatriculare, care poate fi la rand sau preferential, iar ulterior ridicam si va predam actele masinii si placutele cu nr. de inmatriculare.

Apeland la serviciile noastre de inmatriculari auto scapati de drumuri, de cozi, de nervi si de zile pierdute pe la tot felul de institutii.

Tel: 031-4322567
Email: contact@servicii-inmatriculare.ro

Servicii de inmatriculari provizorii

Autorizatia provizorie de circulatie permite inscrierea in circulatia pe drumurile publice a unui autovehicul pe o perioada determinata si doar in anumite conditii. Astfel, aceasta se poate obtine doar pentru masinile noi sau cumparate la mana a doua, care se afla la prima inmatriculare auto in Romania. Are valabilitate de 30 de zile si se poate obtine in total de trei ori pentru o masina, cu plata taxelor de fiecare data.

Serviciul nostru de inmatriculare auto provizorie cuprinde intocmirea dosarului, plata taxelor, depunerea dosarului la Serviciul de Inmatriculari Auto, precum si ridicarea autorizatiei si a placutelor cu numar provizoriu, cu predarea catre d-voastra.

Oferta noastra cuprinde, de asemenea, preluarea documentelor, pregatirea dosarelor si formularelor ce trebuie intocmite pentru fiecare institutie in parte, achitarea tuturor taxelor aferente fiecarei inmatriculari auto, precum si predarea catre d-voastra a actelor ce atesta inscrierea in circulatie a autovehiculului.