Duplicate acte auto

Pachetul nostru de servicii cuprinde obtinerea de duplicate ale actelor autovehiculului aflat in proprietatea d-voastra, indiferent ca este vorba de acte pierdute, furate sau deteriorate. De asemenea, putem obtine in numele d-voastra si dubluri ale placutelor cu numarul de inmatriculare.

Precizam ca pentru documentele pierdute sau furate, putem obtine duplicate ale actelor doar cu asumarea responsabilitatii juridice din partea proprietarului sau a utilizatorului autovehiculului.

Obtinere duplicat carte de identitate vehicul (CIV)

Pentru cartea de identitate a vehiculului, duplicatul se elibereaza de catre Registrul Auto Roman, insa in procesul de emitere a duplicatului mai sunt implicate si alte institutii ale statului (Serviciul de Inmatriculari, Administratia Locala, Monitorul Oficial). Noi asiguram preluarea documentelor din partea d-voastra, pregatirea documentatiei necesare obtinerii duplicatului, achitarea tuturor taxelor aferente obtinerii acestuia, reprezentarea in relatia cu fiecare dintre institutiile implicate in proces si predarea duplicatul solicitat.

Obtinere duplicat talon

Pentru obtinerea duplicatului de talon, pe care il elibereaza Serviciul de Inmatriculari, pachetul nostru de servicii cuprinde intocmirea documentatiei necesare obtinerii acestuia, plata taxelor aferente solicitarii duplicatului, depunerea si ridicarea dosarului la Serviciul Inmatriculari, precum si predarea catre d-voastra a duplicatului.

Obtinere dublura placute numere

Dublura placutei cu nr. de inmatriculare se obtine de la Serviciul de Inmatriculari, iar oferta noastra cuprinde depunerea dosarului si ridicarea placutei (placutelor), precum si predarea acesteia catre d-voastra.

Obtinerea duplicatelor din strainatate

In cazul in care va aflati in strainatate si aveti nevoie sa obtineti duplicate ale actelor unui autoturism inmatriculat pe numele dvs in Romania, putem obtine aceste documente pentru dvs! Tot ce aveti de facut este sa ne imputerniciti printr-o procura notariala, autentificata in tara in care va aflati acum, pentru a va reprezenta la institutiile statului implicate in procedurile necesare obtinerii duplicatelor.

Apeland la serviciile noastre pentru obtinerea duplicatelor de acte auto scapati de drumuri, de cozi, de nervi si de zile pierdute pe la tot felul de institutii.

Tel: 031-4322567
Email: contact@servicii-inmatriculare.ro

Oferta noastra cuprinde, de asemenea, preluarea documentelor, pregatirea dosarelor si formularelor ce trebuie intocmite pentru fiecare institutie in parte, precum si achitarea tuturor taxelor aferente.