Servicii de preschimbare acte auto

Fiecare proprietar de autovehicul, fie el persoana fizica sau juridica, este obligat sa actualizeze datele inscrise in actele masinii, in termen de 30 de zile de la data modificarii acestora. Astfel, fiecare schimbare de nume, denumire, adresa de domiciliu sau de sediu social, serie de motor, culoarea masinii, etc, duce la obligatia de a efectua aceasta schimbare si in actele masinii.

Preschimbarea actelor auto se realizeaza la Servicul de Inmatriculari pe raza caruia isi are domiciliul / sediul social proprietarul. De asemenea, actualizarea trebuie anuntata in mod obligatoriu si la Administratia Publica Locala, inainte de a merge la Serviciul Inmatriculari.

Pachetul nostru de servicii privind actualizarea actelor cuprinde preluarea documentelor din partea d-voastra, pregatirea dosarelor si completarea tuturor formularelor solicitate de institutiile implicate in proces, depunerea lucrarii la Serviciul de Inmatriculari si ridicarea documentelor modificate, cu predarea acestora catre d-voastra, odata preschimbate.

Apeland la serviciile noastre scapati de drumuri, de cozi, de nervi si de zile pierdute pe la tot felul de institutii.

Tel: 031-4322567
Email: contact@servicii-inmatriculare.ro

Oferta noastra cuprinde, de asemenea, preluarea documentelor, pregatirea dosarelor si formularelor ce trebuie intocmite pentru fiecare institutie in parte, precum si achitarea tuturor taxelor aferente.